dijous, 7 d’octubre del 2010

ENERGIES A POBLE SEC

Ahir no va ser un bon dia, encara que va millorar moltíssim parlant, comunicant, ficant en comú a un bon lloc: montjuïc de nit i amb bona companyia: la fadeta dels boscos...i amb canvis a fer com "Escriure una carta a la bruixa de la muntanya"...doncs bé, aquest matí tenia un bon regal que vaig a compartir, una nova mirada i, encara que LES CARES diuen molt  I es veuen massa compatibilitats...assimilant idees de forma positiva (eixa Vicky, perleta preciosa!!!)

hui pot ser un bon dia i...què bonic és cuidar a la gent, veritat????
REGAL DE LA FADETA DELS BOSCOS:
Preciosaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No et vull veure malament, perque , simplement...NO ES JUST! Tot i q ningú garanteix la justicia en aquesta vida...

Però intenta positivitzar tot aquest vendaval que tens a sobre i retreu-re'n de tot aquest capdell les coses bones, que n'hi han, i una pila. 

He tret un parell de frases d el'internete, mira q diuen aquest parell:


"És precisament el que és inesperat i imprevisible el que ens proporciona part del plaer de viure, salvant-nos de caure en l'esclavitud mecànica dels lògics"

Aixi que tot canvi ens suposa una oportunitat de replantejar-nos el cami que estem seguint i, per tant, noves oportunitats si estem oberts a la vida i a nosaltres
mateixos, a escoltar-nos una miqueta i  lluitar per allo que ens diem de cor a nosaltres mateixos, sense por, bueno, o si més no, amb valentia. Fent conscients (i responsabilitzant-nos) de les nostres eleccions davant la vida  i, per tant, fent-nos una mica més lliures com a persones.
Ja ho deia Albert Einstein: "Tot allò que és realment gran i inspirador és creat per l'individu que treballa en llibertat". Sigues lliure!!!!! Ja et vig dir ahir i ho mantenc, q estic segura que tu triunfarás a la vida, només et cal pendren consciència!

Chicuela, q tinguis molt bon dia (només depen de tu i de la manera que enfoquis les coses) i per cert, si tens ganes de meditar i fer unes rises...perque no... (TOP SECRET)


Una abraçada ben forta!!!!!!!!!!

Ada


P.D: Bertrand Russell: "Gran part de les dificultats per les que passa el món es deuen a que els ignorants estan completament segurs i els intel·ligents plens de dubtes" Dedica un temps per desfer-te del dubtes, no dubtis mai de tu mateixa, i...marcha,marcha, quiero verte en marcha,. marcha!!!!!!!!!!!!!!!! Y las dudas? Pin, pan fuera, que se te vaya esa dudita fuera, q pin, pan fuera, que pan pan fuera.... jajajajaja!!!!!!!!!!!!!!! (versió lliure del "Queremos marcha!!!").

person al Parc Güell, meditarem com ell
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada