dijous, 13 de maig del 2010

DON_OSTIARRES

La pluja, com sabeu, anima a l'escriptura de l'autora d'aquest blog però hui, com altres vegades, no serà res explosiu, només volia contar-vos que la vida em dona sorpreses meravelloses i que tot rutlla ací...

Dimarts havíem quedat els formenterins: lluí, inéh, ada i jo però va aparèixer més gent...com fem a València!!! finalment, érem 8 i una d'elles: LA GRAN MARÍA FRANCISCO...quina alegria, quin goig, quin plaer...tornar a veure-la, escoltar-la i tindre-la ahí, al costat...tan preciosa com sempre: quin regalàs!!! i, a més de sorpresa perquè no sabia que estava, clar i estava esperant que la cendra marxara per poder volar...els vols que dona la vida!!!!

Aquesta és la millor sorpresa de la setmana, però també és veritat que, des de fa setmanes, cada setmana em regala alguna ioia: fa unes setmanes: Sònia, la setmana passada: Juan i Estela, el cap de setmana passat: concertaso amb les cracks i reunió amb "agrònoms" diàspores...ese Jorge i Ricardo...més tard, festival amb ells i Pakitu; alguna conversa de retrobada per telèfon i alguna pel messenger...sempre fa que t'apropes a la gent....caps de setmana a Girona, demà cap a Donosti i, mentrestant, baixant a València a marejar...vivaaaaaaaaa!!!!!

Recomanacions musicals: Habana abierta i Petita rambla de Poble Sec (Cesk Freixas). També m'acompanya molt "el somriure de la revolta" (Lluís Llach) i...molts altres somnis!!!

Feliç somni!!!! nanit, ioietes del Mediterrani!!!!

P.D. Pròximes edicions després de Donosti (Estela, t'hauràs d'aguantar un poquet)

1 comentari: