dilluns, 17 de maig del 2010

ayyy, AMAAAAA, AMA'Txu i AhITA:BIZITZA- MÀGICA VIDA

Benvingudes a la família de Bizitza...


kAIxoooo a tots i totes!!!
Em diuen Bizitza( vida), tinc dos mesos i sóc una crack -així podria començar la presentació aquesta gran persona, però seria massa normal per ser tan màgic.
Bizitza és una personeta amb dos mesos de vida i està envoltada d'amor: amatxu, papi-amore, lamona preferida, aita i les tietes que esbrinen alegria només estan a prop...

Allà on vaja, la lie ...ens va costar més de 7 hores arribar a la Baserria i, això significa que eren les 3.30 hores de la nit, quasi sense gasolina, amb el cul quadrat, fresqueta d'Euskal Herria i ganetes, moltes ganes de veure-les...i tot el cansanci es va difuminar amb la preciosa imatge de filla i mare dormint pacífica i espectacularment: tot un exemple de pau esplèndit. Sense paraules.

Això passava mentres lamona preferida, és a dir, la iaia li caia la baba veient la seua prole...una fantàstica instantània que et transporta a un món idílic.

dEspertàrem a tota la família i parlàrem fins les 6 de la nit on les forces anaven disminuint i Bizitza demanava companyia al llit, menjar i mimitos ;)
Dormirem moltes hores i, al despertar, vida en família: conversa, rises i plors, menjar, ballar, disertacions filosòfiques i família...un plaer!!!



El dia va passar feliç i el gran sopar euskaldun amb aita, el papi euskaldun plorant amb la seua música, cuinant amb tanta estima, donant tot el que té dins i fóra junt amb la prole va ser molt especial: l'euskera, les converses, la sidra, el vi,el bon menjar, les rises, els debats...el bon ambient, ambient de benestar...
...i a somiar de dia i de nit...

Va arribar diumenge i amb ell: el sol...el bany, vestidets, apanyar, riure amb Aran, contar-nos més coses de la nostra vida, ja acostumades a Bizitza i els seus ritmes de mamar, plorar, riure i, per a no faltar, continuar ficant-nos al dia. La nostra energia roda pel món i ens arriba però aquestes trobades no tenen preu....eixir de casa preparades per la tornada, dinar i un "fins prompte amb molta estima".

Leiretxu, ets tan meravellosa!!!!!!!!!! Ara no ets només tu pura vida, tens una altra vida al teu voltant, tant amor que donar!!!!!!!!!! m'encantes, com saps i, si hem de fer un resum del breu però intens i necessari viatge seria:

ESKERRIK ASKO, politta!!!!!!


Zorionak, Bizitza, per ser.
Tens una mare amb un cor molt
gran: ZoriONak!!!!!!!!!!!!!!!!!




I, per a que tingau més imatges del cap de setmana, una xicoteta mostra de l'aventura:


















2 comentaris:

  1. per favor quina coseta més re-BONICAAAAAAA!!!!!
    m'alegra molt que estiguen tant feliços...

    ResponElimina
  2. com em va escriure ahir una companya de treball enviant-me una foto dels seus nebots, Bizitza=la magia de la vida.

    ResponElimina