diumenge, 11 d’abril del 2010

SUR-REALISME

La vida és sur-realista...

un dia et trobes de viatge i et sents com si fóres lliure...et menjaries el món d'un mos!!! energiaa, intensitat i motivació sense límits

un altre dia el món se't menja: quin mal dia, quina merda el transport públic, tapa't que no et mire ningú, passa desapercebuda...hui, per favor, silenci...no puc parlar ni vull parlar més del que siga justet. Que si "sempre es repeteix la mateixa història,que si quina mala sort que tinc qu si sempre el mateix i per tonta i per...culpa, culpabilitza't i no pares, segueix, segueix que, finalment, sempre passarà el que continues pensant: SemPRe.

el dia que et menges el món...acabes menjant-te'l i et veus d'una altra forma: el somriure i llum de la mirada parlen per tu i et veuen d'una altra forma. Dones el que reps.
Confies (confia ja, confiaaaaaa): et menges el món i et mengen a mossos.... què divertit i quin regal!!!! i , darrere d'un regal, vé un altre, i un altre i un altre... en diferents formes i formatus: missatge de telèfon, trucada telefònica, d'excursió a la platja o de calçotada amb la nova família, rises, converses, petons de xiquets, abraçades lindes, complicitat...QUINS NERVIS DE L'EMOCIÓ!!! quin plaerrrr, la vida, quin plaer!!!!

Doncs, brimdem
perquè tots els dies siguen una alegria, una novetat, intensitat i emocions de la tipologia que nosaltres mateixos triem...TXIN, TXIN...
perquè tots nostres dies pugam crear pensaments constructius-apreciatius i, amb això, pugam construir una real realitat feliç...TXIN, TXIN!!!!!!!!

si tu pots, jo també puc
(i si no puc, no serà perquè jo no he cregut en que podia): PUC I SERÀ, SERÀ BONIC

A VEGADES, LA VIDA DEPEN DE MÉS PERSONES,
PERÒ com el vivim, ho triem nosaltres:
PuRa VIdA.

No t'enganyes, si jo puc, tu també ;)



6 comentaris:

  1. Brindem doncs!!! Pels somriures de cor que ens escalfen l'ànima i que cada dia tinguem més escalfor!!!... ;)

    M'ha agafat inspirada...

    ResponElimina
  2. tinc una anònima inspirada i seguidora...uhmmm...BRINDEM PER LA INSPIRACIÓ, DONCS!!!

    ResponElimina
  3. Ayyyy! que bonito Inés, me encanta... lo leí hace días y lo vuelvo a releer, cuanta vida, cuanta razón tienes. ¡Muuuchos besos!
    Estela.

    ResponElimina
  4. Ayy, mi Estelaaaaaaaaa preciosa...me encanta que te encante y me encanta leerte...en dos días nos disfrutamos,ehhh!!! qué alegríaaaaaaa!!!!! muchísimos besos

    ResponElimina
  5. espere que el titol no te l'hages copiat del meu últim llibre: India Sur-vive ;-)

    besets!

    ResponElimina
  6. vaig veure els llibres...quina passada, precióssssosss!!! però, no ...el títol vé per altres motius ;)

    ResponElimina